Een krachtige kans weer in balans
Sanna van Bentveld, Sjamanistische Healing & Reading.

Recensies

I.M. vrouw 35 jaar  over Luisterkind

Voor ons heeft de luisterkindafstemming heel veel bewustwording gebracht voor onszelf.
Patronen die bij mij en mijn man erin geslopen waren, welke invloed hadden op hoe Nick zich voelde en gedroeg. In de afstemming kon Nick aan Sanna zoveel vertellen, wat onze ogen heeft geopend waardoor we ons gedrag hebben kunnen aanpassen. 

De rust en veiligheid die Sanna aan hem bood gaf hem de ruimte om te delen. Zo bijzonder.
Daarnaast werd helder dat ook een entiteit Nick in de weg zat. En met liefde heeft die afstand van hem kunnen nemen door de begeleiding van Sanna.
Ook gaf Nick nog andere dingen aan die van invloed waren op hoe hij zich voelde en gedroeg.
Zo concreet dat we er direct op konden inspelen.

Door dit alles had Nick na de luisterkindafstemming al snel minder woedeaanvallen en als hij ze nu heeft zijn ze maar erg kort.
Hij ervaart veel meer rust in zich. Hij wil ook weer makkelijker gaan slapen en wordt niet meer huilend in de nacht wakker.

Dat dit alles mogelijk is heeft ons in ontroering en verwondering gebracht. We voelen ons ontzettend dankbaarheid dat Sanna ons hierin heeft begeleid.
En we zijn trots dat wij de stap hebben gezet om ons met de luisterkindmethode te hebben laten begeleiden.

 

                                                                                                                                                                                                 

J. vrouw 27 jaar

Een sessie met Sanna is het grootste cadeau wat je jezelf kan gunnen. Elke keer is weer zo ontzettend bijzonder en ik voel me altijd weer een stukje dichter bij mezelf en rustiger als ik ben geweest. Sanna is een van de meest liefdevolle mensen die ik ken, en kijk er elke keer naar uit om langs te mogen komen.
Ik mag altijd mijn verhaal kwijt, en voel me ook veilig genoeg om dat altijd te doen.


Ze beantwoord altijd alle zorgen/vragen die je hebt en neemt altijd alle tijd en ruimte die je nodig hebt. Zonder oordeel, maar altijd kijkend met liefde.
Ik voel me stukken beter sinds ik bij Sanna kom en voel me na elke sessie weer verbonden, schoon en rustig, en vooral geinspireerd om weer te genieten.
De boodschappen die ze doorkrijgt zijn altijd precies wat je nodig hebt en wat je kunt gebruiken en waar je weer mee verder kan.
Magisch en liefdevol is wat een healing met Sanna eigenlijk altijd inhoud.
Met heel mijn hart kan ik het aanraden om een healing te nemen bij Sanna als je je geroepen voelt. 

J. vrouw 26 jaar

Toen ik voor het eerst bij Sanna kwam was ik helemaal verloren.
Ik had een burn-out en was compleet ingestort, uit balans, uit mijn energie en wist niet waar ik het allemaal moest zoeken.
Sanna is als een engel voor mij geweest.
Ze heeft me met open armen ontvangen, met al haar aandacht naar mij geluisterd en mij liefdevol behandeld.
De behandelingen waren de ene keer zwaar en de andere keer licht en zacht.
De afwisseling hiertussen maakte het heel fijn en zorgde dat het hele proces van herstel beter vol te houden was.
Sanna heeft me geholpen veel emotioneel werk te verzetten door dingen los te maken, door te laten stromen en op te ruimen.


Ik ben mede dankzij haar weer helemaal terug in mijn kracht gekomen. Ik heb geleerd beter om te gaan met mijn hooggevoeligheid, zachter voor mezelf te zijn en naar mijn innerlijk te luisteren.
Sanna’s behandelingen hebben ervoor gezorgd dat ik weer sterker en gezonder werd, in balans kwam en steeds meer energie kreeg.
Sanna is iemand die echt de tijd voor je neemt en je haar volle aandacht geeft.
Ze is voor mij een enorme steun geweest en ik heb me bij haar altijd veilig en geborgen gevoeld.
Er kunnen soms heftige, emotionele dingen naar boven komen bij een healing, maar door dit mee te maken en het te voelen heb ik geleerd dat wanneer je het toelaat je het daarna los kunt laten en daarmee maak je weer nieuwe ruimte, in jezelf en in je leven. Naast healing heb ik ook erg veel gehad aan de boodschappen van de engelen en gidsen die Sanna altijd opschrijft.

Deze klopten altijd precies met wat er op dat moment gaande was en het kwam vaak als een bevestiging voor iets waar ik al mee bezig was of over na had gedacht.
Dit was heel erg fijn, het gaf me vertrouwen en het hielp me vol te houden met het werken aan mezelf.
De hulp die Sanna me heeft geboden is meer waard dan ik ooit in woorden uit kan drukken.
Ze was er niet alleen voor me tijdens de geplande sessies, maar ook tussendoor wanneer ik vragen had, me zorgen maakte of even een steuntje nodig had.
Bedankt voor alles lieve Sanna!

E. vrouw 

Vanuit mijn professie als healer en mediamiek therapeut/coach heb ik Sanna leren kennen als een warme persoonlijkheid en een deskundig healer, werkend op een zeer hoog niveau. 
Om mijzelf te ondersteunen bij het proces waar ik in zat, heb ik een aantal keren healing van haar ontvangen.
Omdat er veel kaf onder het koren is, ben ik kritisch als het gaat om behandelaars en ik laat me niet door iedereen behandelen. 
Sanna is een vrouw die haar vak verstaat en deskundig en vanuit zuiverheid en liefde voor haar medemens te werk gaat.
U bent bij haar absoluut in goede handen.

J. man

Bij het eerste contact met Sanna op een Paranormale Bijeenkomst, omhelsde ze mij, en ik kreeg hier een heel speciaal gevoel bij.
Ik ben normaal wat sceptisch, maar toch vertrouwde ik haar meteen en had sterk het gevoel dat zij iets voor mijn gezondheid kon betekenen.
Ik ben ongeneeslijk ziek en kon door pijn ook nauwelijks goed slapen. Na elke sessie bij haar wordt de pijn minder, en zit ik steeds sterker in mijn energie, ik kan me nu ook volledig ontspannen en openstellen, omdat ik me bij haar volledig op mijn gemak voel, zij heeft een groot en warm hart. Na een aantal behandelingen, kreeg zij van de engelen en de gidsen door dat ze er voor mij waren, en dat ik ze voor hulp mocht vragen.
Dit ben ik gaan doen, vraag de engelen om genezing en de gidsen om beter te kunnen slapen.
Sindsdien is de pijn steeds meer weggegaan, tot nu bijna niets meer.
Ook slaap ik binnen 5 minuten, zonder pijn, een zeer diepe slaap, waardoor ik nog meer energie heb gekregen.
Ik wil de engelen, gidsen en Sanna langs deze weg hier intens voor bedanken!!

 

A. vrouw 52 jaar

Na een behoorlijke zoektocht kwam ik bij Sanna terecht.
Omdat ik minder goede ervaringen had met natuurgenezers en healings, was ik dan ook behoorlijk wantrouwend. Ik heb mij bewust niet verdiept in wat Sanna doet, maar ben er ronduit totaal blanco ingestapt, bij de eerste sessies ben ik gewoonweg op het behandelbed gaan liggen en heb het over mij heen laten komen. Met de vele zorgen die ik had, heb ik door Sanna beter leren omgaan.

Na 2 keer een burn out te hebben gehad en uiteindelijk toch de moed te hebben gehad om naar een Psycholoog te stappen is de combinatie van Sanna en een Psycholoog voor mij de perfecte combinatie. Beiden zijn van elkaar op de hoogte en de wisselwerking doet zeker zijn werk. Als ik stress heb of onrust ervaar, geef ik dit voor een behandeling aan bij Sanna.
Telkens als voor de behandeling besproken wordt, wat Sanna op papier heeft gezet, verbaas ik mij weer. Zeer nauwkeurig staat er op papier wat er op dat moment speelt en regelmatig bespreek ik dit ook met mijn psycholoog.


Ik heb minder lichamelijke pijn en na elke sessie bij Sanna voel ik meer energie en ben minder moe, kortom ik voel mijn lichaam weer. Zelfs een geplande ingreep in het ziekenhuis is voorlopig niet nodig. Na een periode van ernstige ziekte en veel verdriet in mijn naaste omgeving en daarnaast problemen op het werk, neem ik eindelijk de tijd om mijn verdriet te verwerken en toe te laten. Ik ervaar de rust en energie om mijn leven weer op te bouwen.

 

                                                                                                                                                                                                     

 

S, vrouw 29 jaar

Wanneer ik de eerste keer bij Sanna binnen liep kreeg ik direct een heel fijn en warm gevoel bij haar. Ik was door een moeilijke periode gegaan in mijn leven en ging naar verschillende therapieën. Maar deze fijne spirituele heling werkte voor mij heel fijn. Ik voelde mijn kracht weer terug na dat ik bij haar geweest was. Ze heeft mij enorm geholpen en ik kwam weer tot rust, mijn energie begon weer te stromen door mijn lichaam. En het heeft mij enorm verder geholpen om traumas te kunnen helen. Ik zou haar aan iedereen aan raden. Ik ben enorm dankbaar voor alle keren dat ze uitgebreid de tijd heeft genomen voor mij. Bedankt lieve Sanna. 

 

BeantwoordenDoorsturen